ArtNoël kunstkalender

 

Eindelijk is hij er; de ArtNoël verjaardagskalender van de stad Groningen waar vaak om gevraagd is!

Dus vanaf nu vergeet je nooit meer een verjaardag en heb je tevens een knallende eye-catcher in je keuken, toilet of gang!

De verjaardagskalender is 13,95 inclusief verzending en kan ieder jaar opnieuw gebruikt worden en bestaat uit twaalf kleurrijke schilderijen, elke maand weer een andere! De kalender is ingebonden in een ringband, heeft een handig ophang-oogje, is gedrukt op hoogwaardig glanskarton en heeft A4 formaat.

ArtNoël wenskaarten

 

Sinds kort zijn er luxe kaarten van de ArtNoël schilderijen!

Dit zijn dubbele hoogglans wenskaarten met een gerecyclede envelop in beschermfolie. Een kaart (overigens ook te verkrijgen als schilderij) heeft afmeting 15×15 en heeft een blanco binnenkant met aan de voorzijde een afbeelding van het schilderij. De kaarten zijn verkrijgbaar in een pakketje van 5 vrolijke kaarten van de stad Groningen. Leuk om weg te geven, te versturen of in te lijsten! Het pakketje kaarten kost 14,95 en wordt gratis naar je toegestuurd!

De volgende kaarten zitten in het pakketje: 1. Groningen, vroeger en nu, 2. Grunn, 3. Ain Pronkjewail, 4. Dei Olle Grieze en 5. Ome Loeks in het Noorderplantsoen