Shopping cart

close

In opdracht – schilderij

Heb je zelf een idee voor een persoonlijk schilderij voor in je bedrijf? Misschien heb je een typerende bedrijfsgevel, wil je een compilatie van allemaal verschillende panden, of heb je een ander idee. Jouw idee maak ik in mijn eigen stijl maar de inbreng tijdens het schilderproces is groot.

We kiezen een moment uit voor een kennismakingsgesprek en samen gaan we om de tafel zitten en brainstormen over het schilderij. Alle ideeën, herinneringen, details en foto’s zijn welkom want deze persoonlijke kenmerken worden op deze manier in het kunstwerk verwerkt tot een uniek schilderij! Ik heb inspiratie genoeg!

We gaan als het ware samenwerken en per app hou ik je op de hoogte betreft de schilderontwikkelingen. Meer informatie? Laat het me weten!

Impressie van schilderijen in opdracht
View Large

Oh Oh Den Haag…

  • Schilderij

Oh Oh Den Haag… Deze stad had ik nog nooit geschilderd en mocht natuurlijk niet ontbreken aan de ArtNoël schilderijen

View Large

Terschelling

  • Schilderij

Schilderij Terschelling. O o o, wat een fantastische herinneringen heb ik aan Terschelling waar ik in mijn jeugd werkte in

View Large

Hartje Groningen

  • Schilderij

Kunstwerk Hartje Groningen Dit vrolijke werk bevat weer verschillende taferelen uit Groningen. Het werk is kleurrijk, past in elk interieur

Scroll To Top