Schilderij Amsterdamse Lente

Net uit de verf; dit vrolijke en gelaagde lente schilderij met de Westertoren van Amsterdam! Het schilderij bevat veel natuurlijke, warme en zachte tinten. Het schilderij bevat veel grappigheden en is gemaakt met verschillende materialen en stempels (de brug in dit kunstwerk is bijvoorbeeld gestempeld met golfkarton…). Later ontdek je pas dat het kunstwerk allemaal onlogische details heeft. Wellicht leuk; bij dit schilderij kunnen weer persoonlijke elementen geschilderd worden!

‘Amsterdamse Lente’ heeft formaat 120×80 en is verkrijgbaar als geschilderde, gelaagde giclée in baklijst. De giclée kunstdruk is een nieuw, hoogwaardig en eigentijds drukmedium dat voldoet aan de hoogste eisen die door kunstenaars, musea en kunstverzamelaars aan grafieken worden gesteld. Hierdoor heeft de giclée kunstdruk een gelijkwaardige plaats veroverd tussen de meer bekende traditionele grafiektechnieken als de ets, zeefdruk en steenlitho. Diverse musea in de wereld exposeren giclée’s in plaats van het originele kunstwerk. Ook hieruit blijkt dat de giclée een kwalitatief hoogstandje is mits deze aan alle voorwaarden voldoen die musea als eis stellen waaronder de ISO 9706 en NEN2728 norm.

Dit schilderij mag een poosje op zicht om te bekijken hoe het in je eigen interieur past. Meer info over dit schilderij of zelf een idee voor een kunstwerk, laat het me weten middels het contactformulier.