Nieuws

Kunstworkshop leerlingen Dollard College

Afgelopen juni was het dan zover: tijd voor de kunstworkshop op het Dollard College! Bepakt en bezakt met mijn leeggeplukte atelier (van mondkap tot ezel) heb ik de leerlingen wegwijs gemaakt wat je allemaal wel niet kunt doen met de simpelste materialen en technieken.

Tijdens de cursus leerden de leerlingen met gemengde technieken te werken, buiten kaders te denken en te experimenteren met kleuren en materialen. Daarnaast zijn we bezig geweest diepte, perspectief en compositie. Tijdens de lessen ontdekten de leerlingen dat alles kan en alles mag… daarom is het ook altijd goed wat je doet! Heerlijk om zo grenzeloos te werk te gaan! Ze werken met o.a. inkt, acrylverf, spuitverf, lijm, buitenlak, potlood, stof en allerlei andere materialen. Het kunstwerk dat ze uiteindelijk gemaakt hebben bestaat uit verschillende lagen zodat er een interessant, origineel en spannend resultaat is ontstaan! Zie hier de geweldige resultaten!